dimarts, 2 de novembre del 2010

Sí, sóc nova!

Com podeu veure, és la meua primera entrada al meu bloc.
La veritat és que mai no m'haguera imaginat escrivint coses d'estes, però, com que m'agrada escriure i, al cap i a la fi, així és com s'arriba a la gent... M'he afegit al món dels blocs.

Últimament, està molt de moda això de fer escrits online perquè la teua gent, els teus amics, companys, coneguts... puga veure què penses d'algunes coses, siga el que siga. Sembla que açò siga una mena de progrés pel que fa a l'escriptura, la literatura.
Doncs bé, he estat llegint durant un temps alguns blocs d'alguns companys com Agustí Pastor, Enric Cuenca, Jordi Davó, Rafa Carbonell, Jordi Irles... I cal dir que em van fer goleta d'iniciar-me a escriure jo també!

A més a més, un dia de la setmana passada - crec recordar - vaig entrar a la pàgina de la Generalitat Valenciana i vaig veure que, els nostres "consellers" i esta gent també tenien les seues pàgines i eren ben visitades. Així que vaig pensar: Xe!, si esta gent té blocs... per què jo no? No em pregunteu què feia jo a aquell portal web, que no ho recorde!

I ací estic, escrivint davant d'una pantalla d'ordinador esperant que siga l'hora de dinar i començant una nova vida pública i virtual a la qual espere veure unes quantes visites i, algun que altre comentari...

3 comentaris:

  1. Benvinguda, Yaiza. Espere que ens pugues deixar reflexions profitoses.
    O, millor encara, que ens puguem visitar i augmentar així la xarxa valencianista.

    Xica, o encara millor: que servisca per comboiar-nos i acabar de festa, que també està bé. XD

    Una abraçada,

    Jordi

    PD: tu sobretot dugues creïlles.

    ResponElimina
  2. Benvinguda a aquest món! Esperem que et siga i a la vegada ens siga molt útil.

    Salutacions desde l'Horta Nord!

    blocalmassera.blogspot.com

    ResponElimina