dilluns, 29 de novembre del 2010

El que no voràs a Canal 9

Supose que molts de vosaltres, els qui llegiu açò, ja sabeu ben bé que la “televisió valenciana” (Canal 9), per una banda ens mostra en les notícies i els seus programes únicament allò que els beneficia, a ells i als qui els paguen; i per altra banda ens amaguen informació.

Pel que fa a la política valenciana, molta gent no s’entera del que fa cap partit com no siga el que governa actualment a la Genaralitat. Ningú no s’entera que pels carrers de València campen tranquil·lament els d’ultradreta atacant la gent... Ningú no s’entera que molts veïns del Cabanyal volen mantindre el seu barri viu...  Tampoc ens enterem del que NO volen fer a les nostres ciutats o als nostres pobles com no siga en benefici d’aquell govern.
Per a Canal 9, tot és ofrenar noves glòries a Espanya i fer Fòrmula 1, America’s Cup, Open de Tenis... Sembla que el seu lema és “més diners per a mi, menys benestar per a tots”.
Entre Canal 9 i les televisions locals que també “són” del Partit Popular, no aconseguim saber res de res del que passa al nostre entorn.
Canal 9 ens lleva informació perquè “els de dalt” els ho manen. I, per exemple, a Alcoi el senyor alcalde tanca la televisió local perquè retransmetia els plenaris i feia veure als ciutadans com de dolent és...

Doncs bé, des del BLOC Jove han creat una gran i molt bona iniciativa que aplaudisc i agraïsc de debò, que és diu “El que no voràs a Canal 9”. A aquesta plana web es poden vore els vídeos de les Corts que no ixen a Canal 9, tot allò que el grup parlamentari Compromís ha demanat o ha fet i, gairebé, ni se’ls ha escoltat... Així com les activitats que també fem des del BLOC Jove d’arreu del País Valencià.

Vos convide a entrar-hi, vore els vídeos i reflexionar també sobre què ens passa, què ens amaguen, per què ho fan i què podem fer per traure a la llum la veritat dels nostres pobles i les nostres ciutats.

Per a poder entrar a vore eixe portal web, feu clic ací!
Recordeu, feu-ho córrer: www.elquenovorasacanal9.com


  
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada