dilluns, 3 de gener del 2011

CARTA ALS REIS MAGS

BENVOLGUTS REIS MAGS D’ORIENT:

Enguany, haureu pogut vore que ens hem portat ben bé gairebé tots i cada un de nosaltres. Per això mateix, vos demanem alguns regals que ens agradaria rebre per al proper any 2011.

Ja sabeu que no mirem només per nosaltres mateixos, per tant començarem demanant per als altres:

Per al nostre actual alcalde, el sr. Sedano, com que no ha sigut massa bon xic, vos preguem que li doneu uns anys de vacances o, una altra faena que no siga l’alcaldia. Entendreu que seria el millor per a ell i per a tots. Sabem que és dels més necessitats de la ciutat i, també vos preguem que li porteu un diccionari ben gran i, sobretot, una pastilla de sabó i un poal d’aigua per a rentar-se la boca cada vegada que insulte a algú enmig d’un plenari.

Per a la gran cantitat de gent que tenim a l’atur a la comarca i a la nostra ciutat, un treball digne amb el seu sou que els permeta arribar a la fi de mes sense problemes.

Per a les nostres persones majors, tota la salut i la calitat de vida que es mereixen, i moltíssima estima de part de tots. Tots sabem que ells, només amb un somriure són feliços... doncs millor fer-los contents cada dia!

Per als més menuts de les nostres cases, el gran dret que es mereixen tant ells com els seus pares o tutors de poder tindre i assistir a l’escola pública i gratuïta des dels 0 fins als 3 anys.

També ens agradaria que al nostre actual regidor i portaveu del BLOC a Alcoi, Rafa Carbonell li duguéreu l’alegria que es mereix a casa seua i, que ens la transmeta a totes i tots els alcoians i alcoianes des de l’Alcaldia a les properes eleccions municipals.

Per als nostres joves necessitem que sigueu molt bondadosos, ja que ho tenen molt difícil just ara: Per una banda, vos demanem que aquells estudiants de la UA que viuen a Alcoi i als pobles del voltant puguen gaudir d’un transport universitari digne. I per altra banda, acceptaríem de molt bona mà que tots aquells joves que no troben faena, ni tenen massa diners, ni res... que els puguen afavorir unes vivendes apropiades i justes per a ells.

I, finalment, per a nosaltres: la felicitat de saber que anem pel bon camí i que podem fer possible aquell canvi que desitgem.

Per a acabar. Ses Majestats, aquesta és la carta que vos escrivim des del BLOC Jove d’Alcoi, vos demanem tot açò a vosaltres perquè sabem que sí que sou capaços d’acomplir aquests precs i aquestes voluntats tan necessàries per a nosaltres... No com el govern actual de l’Ajuntament d’Alcoi que, ni tan sols es digna a intentar-ho.

Som joves, som com tu i volem el canvi. Entre tots ho fem possible!

                          







                                                             
                   BLOC Jove d’Alcoi

2 comentaris: