dimarts, 12 d’abril del 2011

Energia Positiva

El cap de setmana del 8, 9 i 10 d’abril vam fer a Benicàssim la #tnp2011, del BLOC Jove, que molts de nosaltres ho esperàvem amb ànsia des de la passada TNT de Bocairent.
La cosa pintava molt, però que molt bé… i, de veres, va ser molt millor que això!

Jo, divendres, em vaig passejar per tot el país, de sud a nord. De migdia: cap a Sant Vicent del Raspeig (tenia un examen a la UA). D’allí, cap a Alcoi. D’Alcoi cap a Oliva, que feien la presentació de la candidatura del BLOC d’Oliva: MOLTÍSSIMA GENT, i això que jo arribí tard! D’Oliva, a les onze i mitja de la nit, cap a Benicàssim!
Arribàrem sobre la una i mitja de la matinada a l’Alberg Argentina. I només arribar-hi, a la platja de festa amb tots! Molta gent nova, moltes noves amistats o molta gent que ara ja conec… Molt bonic, entretingut i divertit tot!!

Ja durant el dia, de matí: molta sòn… Però malgrat estar mig dormint, va estar molt bé! Hi hagueren algunes xarrades molt interessants, cal dir-ho: l’explicació de la campanya, amb molta energia positiva, per Joan Hornos i Miquel Aleixit; la de Pere Fuset, la d'Helena Malonda (recordeu això del dit que pega la volta), la de Rafa Oliver, la dels diputats… Dinàmiques i estones molt bones. Dinar, i cafenet amb alguns “i també la diputada”. I, a càrrec d’Enric Cuenca i Jose Beteta, amb l’ajuda d’Alícia Izquierdo, ens ensenyaren a ballar una espècie de Jota… M’ha agradat això, encara que no sàpiga ni se me done bé!

Estoneta lliure, dutxa, sopar i concert de Malagana i Malnom! Calimotxo per ací, calimotxo per allà… Música de la bona i molt bon ambient: GRAN FESTA!

En acabar, ens dispersàrem… uns a la platja, d’altres als pubs, d’altres a les discoteques, de tot!
Més tard, tots a l’alberg: alguns a dormir… altres no…

Bé, el que vull dir amb tot açò és que, com podeu vore, els joves també tenim un Compromís (no només amb la festa), i tenim molta energia positiva que donar a la campanya d’ací a les properes eleccions!
Ja no sé exactament com som, però ho som tot junt: som diferents, som com tu, som mediterranis… som del BLOC Jove, som de Compromís!

Vinga, a fer-ho bé... i a esperar a la #tne2011 que ens pagarà Fran quan siga diputat! ;)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada