jueves, 16 de febrero de 2012

AL MAL TEMPS, COMPROMÍS.

Estem en una situació dolenta, és de veres... encara que crec que dolenta, és poc. Però clar, nosaltres ens ho hem buscat.

Qualsevol persona amb un mínim de sentit comú sap que la dreta només vol el benestar dels seus i viure a lo grande. Val, entenc que hi ha gent de dretes, que donen suport a eixos partits i tot el que vulgueu... però, tan poca gent s’adona del mal que fan? Ah, no. Ací primer els votem i després ja els criticarem i ens manifestarem.

Així no anem a cap lloc. Quan el PP ho fa malament, la gent ix al carrer i es manifesta contra les retallades i contra vés a saber què més... Però el dia de les eleccions continua guanyant el PP.
En quin cap cap?

No dèieu que no hi havia diners? Hi tant que n’hi ha! Si no, com creieu que es paga la Fòrmula 1, l’America’s Cup, l’estatua gegant de l’Aeroport de Castelló, el mateix aeroport que només el gasten els conills, falcons i furons... Hi ha diners per a tot, que no ho veieu? Sí, hi ha diners per a tot el que ells volen...

Però clar, es gasten tantes milionades amb tot açò que ja no queda gaire res per a les farmàcies, per als instituts, per a les llibreries...” I com que hi ha molt per pagar en aquestos casos, què fem? Retallem! Total, a qui li serveix la Sanitat? Per a què volem l’Educació? Això no serveix per a res... on vas a anar amb un graduat escolar? I amb un títol universitari? Vinga, per favor, que ara el que es duu és ser lladre i saber com robar a la població! I si saps jugar a golf i fer vela, millor encara!”

No ens adonem de tot açò? Estem creant una societat horrible, un País de polítics corsaris que menyspreen la sobirania popular, governants que són titelles dels empresaris... Que diria Pau Alabajos.

Com s’ha pogut vore des de fa ja molt de temps, el PP és un partit que sempre té coses a amagar, que utilitza tot d’eufemismes perquè no se sàpiga quina és la situació actual, que parla i parla sense arribar a donar sentit a les seues paraules, que promet algunes coses i que després no fa res...

Al meu parer, actualment només hi ha un partit amb què puc confiar de veres: COMPROMÍS. Un partit que no era gran cosa fa un temps i que, amb només 2 anys s’ha guanyat la confiança de milers de valencians i valencianes. Que té 6 diputats a les Corts que diuen cada dia la veritat i lluiten pels valencians i que, per culpa d’açò, de vegades són censurats per Canal9. Que té un diputat a Madrid que deixa les coses clares a tota la resta d’embutxacats, que té el valor i la valentia de dir el que hi ha a la seua terra i com ho estem passant ací, que té el coratge d’eixir a parlar davant de tots en la seua (la nostra) llengua...

Un partit, COMPROMÍS, que a Alcoi ha pujat notòriament estos últims anys i que ara, per fi, forma part del govern, amb 5 regidors i la Vice-alcaldia. Un partit que ara en el govern, junt amb els altres dos que el formen (PSPV-PSOE i EU), ja han estalviat molt més del que es feia amb l’anterior govern de Sedano. Un govern que només entrar-hi, ja van estalviar 180.000 euros a l’any en els sous de regidors i eventuals.

Es pot dir més alt, però no més clar. COMPROMÍS suma gent, suma país, suma il·lusió i, sobretot: no suma deutes, suma estalvi!

Yaiza Ferrer,
Secretària d’Organització Comarcal del  BLOC JOVE

No hay comentarios:

Publicar un comentario